Vill ha klänning från Dagmar!

Klänning från Dagmar, kan köpas på nelly.com
Klänning från Dagmar, kostar 2999 kr hos Nelly.com

Ojojoj. Jag som inte skulle shoppa något. Nu har jag hittat en jättefin klänning från Dagmar som jag vill ha! Finns att beställa hos Nelly.com för 2999 kr!

Klänningen är gjord i viskos och polyamid och har riktigt fint fall. Skulle vara perfekt till sommarfesterna! Går dessutom att tvätta i maskin i 30 grader. Tycker den ser så himla elegant och bekväm ut. Vad tycker ni?

Jag har som sagt köpstopp. Har inte några pengar heller egentligen så jag får väl vänta och hoppas den kommer på rea eller något! Tänker inte ta ett sms-lån för att köpa den i alla fall!

När jag planerade för bilköp så läste jag lite om SMS-lån och jag måste säga att det inte verkar vara någon höjdare. Gäller nog att man läser på och väljer rätt lånebolag om man nu verkligen måste ta ett lån. Rekommenderar alla som går i tankarna på ett telefonlån att läsa mer på alltomsmslån.se.

Rekommenderar också att man tar en titt hos konsumentverket och ser vad de har att säga om SMS-lån. Konsumentverket brukar för övrigt ha många bra råd när det gäller ekonomi och vad man ska tänka på. Där läste jag till exempel en hel del om vad man ska tänka på när man köper bil. Deras tips och fakta finns på sajten Hallå Konsument.

Kan dock tänka mig att ta ett sms-lån i ett nödläge. Men först skulle jag kolla upp alla avgifter och lånevillkor väldigt noga. Mer om avgifter kan man läsa här om man vill veta mer.

En klänning räknas dock inte till nödläge! Även om det kanske känns lite så nu 🙂 Har blivit bjuden på förlovningsfest i sommar och då hade ju den här klänningen varit underbar. Men jag har redan bestämt vad jag ska ha på mig.

Har en gammal spetsklänning i garderoben. Den är svagt rosa och knälång. V-ringad och med korta ärmar. Den har figursytt liv, men lite mer a-linjeformad kjoldel. Svårt att beskriva, men ni kanske kan föreställa er den någorlunda.

Till klänningen ska jag ha ett par matta satingrå sandaletter med öppen tå och en matchande liten väska. Smycken har jag också valt! Så jag är helt redo för festen 🙂

Om det är kyligt kommer jag ha en liten cape i fuskpäls, även den är grå. Men jag hoppas såklart det kommer vara varmt och strålande sol. Tror nämligen vi ska vara utomhus och även om det finns partytält så är det ju inte någon höjdare med blött gräs och fuktig luft. Men det blir nog bra hur det än blir, tror det kommer bli kul!

Hoppas det blir många kul fester i sommar. Funderar på att själv ha fest när jag flyttar in i lägenheten. Men det kanske inte är det smartaste att göra när man nyss flyttat in. Grannarna kanske blir sura? Får fundera på saken. Kan ju fråga om lov, men risken finns ju att de ändå blir sura om det blir för högljutt. Men det vore kul att ordna inflyttningsfest. Lite plockmat, gott vin och trevliga människor. Om jag bestämmer mig för att ha festen vill jag verkligen ha lite goda pajer! Fast små minihamburgare vore kanske inte helt fel det heller… Hm, nu blev det svårt! Men paj tror jag är bäst. Jaja, långt tills dess. Får fundera… som vanligt…!