Vårkläder!

Vilka vårkänslor jag får när jag kollar runt i butikerna! Det finns så många söta, blommiga kläder som väcker mitt ha-begär.

Har hittat två fina blusar hos Internetbutiken Bonprix. De ser bägge väldigt bekväma ut, vilket är viktigt för mig. Bägge blusarna är åt det romantiska och blommiga hållet. Kolla själv på bilden:

Blommiga blusar från Bonprix
Blusar från Bonprix

Blusen till vänster är gjord i Viskos och har en ganska lös passform. Den säljs även i enfärgade modeller och i en mörkblommig variant. Priset är 149 kr vilket är helt okej!

Den högra blusen har ett mönster med körsbärsblommor, blad och fåglar. Även den är i viskos och finns att köpa i flera olika färger. Jag gillar den omlottformade modellen och att den verkar ha ett mjukt och fint fall. Den här blusen kostar 249 kr, vilket också är helt okej!

Fantastisk klänning

Den här klänningen från Baum Und Pferdgarten har jag verkligen fastnat för! Precis som blusen från bonprix har också den här klänningen ett mönster med blommor och fåglar:

Klänning från Baum Und Pferdgarten
Hos Boozt.com kan man köpa denna fantastiska klänning från Baum Und Pferdgarten för 1799 kr

Själva klänningsmodellen verkar lös och bekväm, lite som en skjortklänning, och är gjord i viskos. Mönstret är underbart med små fåglar på blommande trädgrenar, se den uppförstorade bilden ovanför. Klänningen heter Dandybird och kostar 1799 kr på Boozt.com. Denna skulle jag verkligen kunna se mig själv i i sommar! Man blir glad av att bara titta på den 🙂

Mera blommor!

Det är inte bara blusar och klänningar som kan vara blommiga! Hittade de här broderade jeansen hos nätbutiken Chiquelle:

Jeans från Chiquelle
Blommiga jeans i brodyr från chiquelle.se

Visst är de fina? Riktigt våriga och somriga och ser dessutom rätt bekväma ut. Kul med blommiga jeans! De finns att klicka hem hos nätbutiken Chiquelle för 499 kr. Tänk dig de här jeansen med en bekväm tröja eller en skön vit skjorta! Riktigt snyggt.

Blommig sommar

Ja, som ni ser har jag snurrat in på mönstrade kläder! Om jag inte har tröttnat till sommaren kommer jag säkert klä mig i mycket blommiga kläder den här sommarn!

Överlag tycker jag det verkar finnas rätt mycket mönstrade kläder just nu. En hel del med stora mönster dessutom vilket jag personligen har lite svårt för. Det är snyggt på andra, men själv känner jag mig inte hemma i stormönstrat.

Men som tur är finns det gott om småblommiga plagg som passar mig perfekt! Spana bara in den här luftiga blusen från Lindex:

Blus från Lindex
Blus från Lindex

Blusen kostar 299 kr och är gjord i modal och säljs både i butik och online hos Lindex. Jag gillar att den är superromantisk med både volanger, blommor och skirt tyg!

Fler söta kläder lär dyka upp i butikerna. Antar att jag bara sett början av det somriga modet som kommer.

Nästa gång tänkte jag titta lite närmre på vad det finns för fina studentkläder! Det är ju bara några månader kvar och jag har sett att butikerna är laddade inför rusningen efter studentklänningar. Visserligen tog jag studenten för längesen, men jag minns vilket projekt det var att hitta rätt outfit för den stora dagen. Därför tycker jag det fortfarande är kul att kolla vad som erbjuds i studenttider. Ska också försöka komma med tips på alternativ till den traditionella vita klänningen. Varför inte testa något udda? Men vi får se vad jag hittar 🙂

Hörs!