Sugen på ny väska

Nu är jag sugen på en ny väska också! Hittat så många snygga 🙂 Hos Mango hade de en hel drös med väskor som föll mig i smaken. Kolla bara bilden så förstår ni vad jag menar!

Tips på snygg väskor från Mango
Snygga väskor från Mango! Högst upp till vänster, rosa väska i mocka, 499 kr. Högst upp till höger, ljus väska i syntet med gulddetaljer 199 kr Nedre raden. Till vänster en väska med fågelmotiv 349 kr. Till höger en rosa väska i mocka 349 kr,

Har också hittat en del snygga blommiga väskor. Men jag vet inte, man tröttnar nog rätt fort på dom och dessutom är de svåra att matcha.. Här är två fina väskor som finns hos Accent:

Tips på två väskor från accent
Till höger, väska från Fiorelli 999 kr i syntet, till vänster väska från Puccini 599 kr. Bägge väskorna finns att beställa online hos accent.se

Väskorna här ovan finns hos väskbutiken accent. De är bägge gjorda i syntetmaterial och känns riktigt somriga med sina blommiga mönster.

I kategorin dyra väskor har jag hittat denna från Mulberry:

Mulberry väska selwood
Väska Selwood från Mulberry

Selwood är gjord i läder och har tre fack inuti, ett av dem här blixtlås. Jag gillar verkligen att väskan är så enkel men ändå uttrycksfull tack vare de guldiga detaljerna. Men smakar det så kostar det. €1150 kostar väskan hos mulberry. Om man har en så dyr väska måste man nästan ha en separat försäkring för den! Tänk om något skulle hända.

Kollade lite på sajten alltomförsäkring som jag tipsat om tidigare för att se om de hade några bra råd ang försäkring av handväskor. Hittade dock inget men antar att väskor kanske ingår i hemförsäkringen. Men det får man nog ta och kolla upp med sitt försäkringsbolag först. Sen är det väl så att värdet minskar rätt rejält på väskor ganska snabbt, så frågan är om man har någon nytta av hemförsäkringen i alla fall? Man får ju tänka på både värdeminskning plus självrisk. Självrisken är för övrigt viktig att tänka på när det gäller alla försäkringar. Har kollat runt en del om det nu inför bilköpet, så jag känner mig rätt påläst. Här kan man läsa mer om självrisken på försäkringar.

Just nu är det som sagt inte läge för varken ny klänning eller väska. Men drömma är gratis och kanske har någon av er läsare nytta av mina tips!

Ett tips till alla er som precis som mig är panka är att försöka pigga upp en gammal väska ni redan har. På nätet finns mängder med tips på roliga grejer man kan göra själv för att förnya alltifrån gamla kläder till väskor. Funderar på att låta en konstnärlig kompis få gå loss med tuschpennor på en gammal väska. Kanske kan hon göra något fint blommönster? Får fundera på saken. Blir ju väldigt personligt i alla fall!

Längtar efter min nya bil, men det kommer ju dröja en evighet innan den kommer.. Trist. Men hoppas till sommaren i alla fall.