Skönt och bekvämt

Skönt och bekvämt är mitt motto när jag är hemma. Jag älskar att piffa upp mig och klä mig i fina kläder, men när jag kommer hem åker de av direkt och jag tar på mig något bekvämare. Det här är jag nog inte ensam om. Tror det finns en hel del som gör som jag och byter om när de kommer hem. Dock vill man kanske inte ta på sig vad som helst, man vill ju fortfarande våga öppna dörren om det skulle ringa på! Detta har gjort att jag spanar en del efter sköna kläder som samtidigt är snygga och jag tänkte tipsa om sådana spaningar i bloggen. Kanske finns det någon där ute som är intresserad!

Tänkte också dela med mig av lite knep som jag tänker på när jag kollar efter bekväma kläder. De får till exempel inte sitta åt i midjan, klias eller rivas och så vidare. En del kläder har så vassa etiketter och sömmar att det rivs! Sånt och mycket annat tänker jag mycket på när jag provar kläder för att se om de är tillräckligt sköna.

Just nu önskar jag att jag hade några gamla bekväma jeans som jag kunde ha här hemma. Men jag har inga sådana och orkar inte nöta in ett par heller. Det tar ju så himla lång tid att få till den perfekta passformen, men ett par ingångna jeans är bland det bästa som finns tycker jag!

One Piece från Boohoo
Finns att köpa hos Boohoo.com

Något jag absolut inte använder är One Piece/Onesie, men jag dömer ingen som använder dem och trivs med det 🙂 Jag antar att jag får för mycket pyjamas-vibbar. Men för er som gillar One Piece så kan jag tipsa om Boohoo, en webbutik som säljer kläder. Där kan man köpa Onesie med julmotiv! Kanske vore något såhär i jultider? Kolla bilden till höger! Jag hoppas att det syns på bilden, men om det inte syns så är det snöflingor och renar som motiv.

Julen är för övrigt en riktig myshögtid då jag verkligen bor i myskläderna. Särskilt på juldagen är det skönt att skippa de vanliga kläderna och hoppa i lösa bomullsbyxor, t-shirt och någon skön kofta. Är det kyligt inne är ett par sköna fleecebyxor dock att föredra. Gillar verkligen inte att frysa och jag är lite frusen av mig så jag har faktiskt ett par fleecebyxor som jag brukar ta på mig när det är kallt inne.

Varma sockor är också bra att ha hemma nu när det är vinter. Bekvämlighet har ju inte bara med passform att göra för mig, utan också att kläderna ska hålla en lagom varm. Inte för kall, inte för varm. Så det gäller att ha kläder för alla temperaturer tycker jag.

Nästa inlägg tänkte jag ägna åt lite julklappstips. Myskläder går hem hos de flesta och därför tänkte jag tipsa om sköna kläder att ge bort i jul.

Titta gärna in snart igen!