Ljusare tider

Nu är det verkligen ljusare tider på gång! Solen börjar titta fram mer och mer och timmarna med dagsljus blir bara fler och fler. Nu har det dessutom slagit över till sommartid så nu kommer det bara bli ljusare och ljusare. Skönt tycker jag. Trött på mörkret och kylan. Ser fram emot att kunna lämna kappan hemma och byta bort vinterkängorna till gympadojor.

Har kollat runt lite och spanat efter snygga och bekväma skor jag ska ha till våren. Finns en del snyggt så det är svårt att välja 🙂 Här kommer lite tips på snygga skor jag hittat:

Gympaskor från Stadium
Skorna finns att beställa hos Stadium

Längst till vänster är en sneaker från Adidas. Kostar 649 kr hos Stadium. Den vita gympaskon med blommönster är av märket SOC och säljs för 399 kr hos Stadium och den rosa Nike-skon kostar 979 kr i samma butik.

Visst är de fina? Den vita är verkligen somrig. Kan dock tänka mig att den är rätt ömtålig som alla andra ljusa skor. Samma sak gäller nog den rosa även om den är mer oöm. Nu vet jag förstås inte om de här skorna är sköna. Har bara sett dem på bild och inte provat dem, men nästa gång jag tar en sväng på stan ska jag testa dem.

Stadium har ett riktigt bra erbjudande nu dessutom. Köp tre skor och betala för två. Gäller endast till 2:a april så jag får skynda mig att bestämma mig för om jag ska ha dem eller inte.

Tyvärr har jag en tendens att få skoskav så jag brukar dra mig lite för att köpa skor. Inte så kul att betala dyra pengar och sen inte kunna använda skorna. Gymnastikskor brukar dock gå bra, men man vet dessvärre aldrig helt säkert innan. Tygskor däremot är hopplöst. Får skoskav varje gång så de har jag slutat köpa. Inte ens skavsårsplåster hjälper.

Puderrosa verkar vara en ganska het färg på skorna i vår. Har sett massor av skor i olika rosa pastellnyanser, ja inte bara rosa, utan pastellfärger över huvuddraget verkar vara grejen i vår.

Kan tipsa om att scorett har fått in en massa snyggt och i deras webbshop finns mängder med sneakers att kolla in!

Lycka till!